Publicitat
Publicitat

Comencen les obres de reparació de la travessia de Jesús

Desenes de veïns han expressat malestar pels talls de carretera registrats a primera hora del matí

Avui, de nou, han començat les obres de la travessia de Jesús. Encara que la previsió marcava la data d’inici la setmana passada, les pluges i els pronòstics de mal temps han endarrerit l’inici de les feines de correcció de les nombroses deficiències que presenta aquesta carretera, que hauria d’haver estat fetes en quatre mesos i que va necessitar un any, i que encara té nombrosos desperfectes que la constructora, Vías y Construcciones SA, ha de reparar.

Durant la nit s’ha fet l’excavació i retirada de material del tram esfondrat a l’arribada del nucli de Jesús, al marge dret, d’uns 60 metres de longitud, i ara, durant el matí, els treballs han continuat amb l’ aplicació de formigó a tot el tram, que quedarà abalisat mentre endureix el formigó.

Justament això ha provocat el malestar a molts veïns, que lamentaven que  no haguessin tingut informació que aquestes obres havien començat per tal de programar els seus desplaçaments. De fet, a l’hora punta d’entrada a les escoles i llocs de feina, entre les 8 i les 9, han estat centenars els vehicles afectats pel tall intermitent d’un dels dos carrils. El Consell espera que aquest dijous s’acabi l’asfaltatge de la zona afectada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 25/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF