Comencen les obres de reparació de la travessia de Jesús

Desenes de veïns han expressat malestar pels talls de carretera registrats a primera hora del matí

Avui, de nou, han començat les obres de la travessia de Jesús. Encara que la previsió marcava la data d’inici la setmana passada, les pluges i els pronòstics de mal temps han endarrerit l’inici de les feines de correcció de les nombroses deficiències que presenta aquesta carretera, que hauria d’haver estat fetes en quatre mesos i que va necessitar un any, i que encara té nombrosos desperfectes que la constructora, Vías y Construcciones SA, ha de reparar.

Durant la nit s’ha fet l’excavació i retirada de material del tram esfondrat a l’arribada del nucli de Jesús, al marge dret, d’uns 60 metres de longitud, i ara, durant el matí, els treballs han continuat amb l’ aplicació de formigó a tot el tram, que quedarà abalisat mentre endureix el formigó.

Justament això ha provocat el malestar a molts veïns, que lamentaven que  no haguessin tingut informació que aquestes obres havien començat per tal de programar els seus desplaçaments. De fet, a l’hora punta d’entrada a les escoles i llocs de feina, entre les 8 i les 9, han estat centenars els vehicles afectats pel tall intermitent d’un dels dos carrils. El Consell espera que aquest dijous s’acabi l’asfaltatge de la zona afectada.

EDICIÓ PAPER 11/11/2018

Consultar aquesta edició en PDF