Publicitat
Publicitat

Ciutadans exigeix a Cort un pla de neteja dels desguassos per evitar inundacions

El portaveu del grup municipal, Josep Lluís Bauzá, ha culpat dels problemes ocasionats per les precipitacions dels últims dies a Palma a "les deficients infraestructures"

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Palma, Josep Lluís Bauzà, ha exigit aquest dimarts al govern municipal un pla urgent de neteja de desguassos i ha lamentat que "la brutor dels carrers" hagi provocat inundacions després de les primeres pluges a la ciutat.

Bauzà ha culpat dels problemes ocasionats per les precipitacions dels últims dies a Palma a "les deficients infraestructures", ha informat C's en un comunicat.

El portaveu de la formació ha insistit en la necessitat de "corregir com més aviat millor aquestes deficiències per evitar el caos circulatori i les riuades als carrers", i ha expressat la necessitat de crear "un pla integral de prevenció per evitar situacions de risc, així com una neteja a fons del sistema pluvial".

Bauzà ha anunciat que exigirà "un informe sobre les accions efectuades fins ara per l'empresa municipal d'aigua Emaya per escometre la temporada de grans pluges".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF