Publicitat
Publicitat

Ciutadans critica que Cort no tengui un pla contra la pobresa infantil

Segons el portaveu municipal del partit, es va requerir la informació al darrer ple sense rebre resposta

El portaveu del grup municipal Ciutadans, Josep Lluis Bauzá, ha denunciat avui que l'Ajuntament de Palma encara no disposa d'unes mesures per combatre la pobresa infantil ni un programa d'ajudes per als menjadors escolars.

El portaveu ha criticat avui en roda de premsa que, durant el ple celebrat la setmana passada, se li va preguntar al nou equip de Cort sobre les mesures adoptades en relació amb les ajudes per als menjadors escolars i per comprar llibres de text per al proper curs i, segons Bauzá, "no van saber aportar les dades" requerides. Bauzá ha explicat que el Consistori només va proporcionar les dades de les 22 escoles d'estiu, però no va saber donar la informació dels més de 40 col·legis d'educació primària. "Barregen les dades i només aporten la informació de les escoles d'estiu", ha assenyalat.

Pel grup municipal Ciutadans, aquestes dades no són representatives, i el seu portaveu ha afirmat que l'executiu palmesà "no ha fet res per informar-se de quines són les necessitats i d'arribar a una proposta conjunta". "Ha passat més d'un mes des de la presa de possessió i encara no tenen mesures respecte a aquesta qüestió tan important", ha dit el portaveu.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF