DIARI DE CAMPANYA

Cifuentes arriba a Palma per donar suport a Palmer en el seu lideratge a Balears

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha assegurat que els ciutadans "hauran d'elegir entre tornar a fórmules del passat o continuar amb la creació de treball"

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, ha arribat aquest dilluns a Palma per donar suport a  la candidata Teresa Palmer de cara a les eleccions del 26-J. "És la millor candidata de tots els que es presenten per Balears", ha expressat. En aquest sentit, ha dit que Palmer representa un PP "renovat".

Cifuentes ha advertit que en les imminents eleccions "els ciutadans hauran d'elegir entre tornar a fórmules del passat", en referència a la crisi que ha desencadenat 5 milions d'aturats, o apostar "per la creació de treball". La presidenta de Madrid, que no ha sortit del fil argumentatiu polític del PP, també ha volgut lloar Rajoy.

Per part seva, Teresa Palmer ha agraït el suport de Cifuentes i ha assegurat que el PP és "la representació més propera a la voluntat dels ciutadans". També ha assegurat que el partit vol estar al seu costat i "veure quins són els problemes reals". Durant la seva estada per Palma, Cifuentes s'ha apropat a parlar amb els comerciants.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF