Publicitat
Publicitat

Enbreu

Cerquen Malén Zoe en llacunes, aljubs I clavegueres

Els bussos de la Benemèrita iniciaren la recerca de bon matí al peu dels penya-segats de la costa calvianera entre Portals Vells, el Toro i Cala Vinyes

La jove fa 26 dies que desaparegué

Una dotzena d'efectius de les unitats d'activitats subaquàtiques i de rescat de muntanya de la Guàrdia Civil tornaren a cercar ahir rastres de la menor Malén Zoe Ortiz, de 15 anys d'edat, desapareguda de ca seva des de ja fa 26 dies, sense que s'hagin conegut avanços destacats en la investigació, sota secret de sumari.

Els bussos de la Benemèrita iniciaren la recerca de bon matí al peu dels penya-segats de la costa calvianera entre Portals Vells, el Toro i Cala Vinyes, però l'estat de l'aigua, remoguda pels dies de tempesta, aconsellà suspendre l'operació. No obstant això, el grup de busseig va quedar a les instal·lacions del golf de Ponent per revisar el fons d'un dels llacs d'aigua que hi ha en el recorregut, a la recerca de possibles proves.

Paral·lelament, els integrants del grup de rescat de muntanya de l'institut armat prosseguiren l'escorcoll de la mateixa zona de la carretera de Son Ferrer i els accessos cap a Portals Vells i el Toro, i revisaren especialment aljubs, clavegueres i col·lectors de la zona, amb l'ajuda de cans ensinistrats.

Fonts autoritzades es refermen a mantenir la recerca de pistes que puguin conduir cap a la menor desapareguda a la zona que es troba en el llindar del darrer lloc on Malén Ortiz va ser vista, a Magaluf, el 2 de desembre. Per avui es manté l'operatiu de recerca a la mateixa zona del litoral de Calvià, també amb la participació dels bussejadors de la Guàrdia Civil.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF