Balears 14/08/2013

Centenars de persones omplen ja Porreres en l'hora prèvia al concert de Manel i Antònia Font

El poble s'omple de gent i ja es respira ambient de festa

A. Zurimendi
2 min
Antònia Font, a les proves de so del concert de Porreres / ISAAC BUJ

PorreresQueda una hora per a què comenci el macroconcert d'Antònia Font i Manel al parc de n'Hereveta i la imminència de la cita ja es nota amb força a Porreres, on els bars de la placa (coberts de la tradicional paperina vermella) ja són plens de colles de joves fent les primeres cerveses.

Porrerencs que celebren les seves festes patronals de Sant Roc i gent arribada de tots els indrets de Mallorca es barregen arreu del poble, que avui espera rebre devers 5.000 persones per assistir al concert en català més important de l'estiu a la illa.

La Policia Local ja ha començat a tallar els carrers que condueixen al centre del poble, tot desviant els primers cotxes cap al macroaparcament habilitat per a l´ocasió.

Mentrestant, colles de joves s´arrepleguen a les portes del parc de n´Hereveta, moltes d´ells fent botellada per a animar una vetllada que s´allargarà fins a més tard de les cinc de la matinada.

Aquesta horabaixa, però, els quatre grups protagonistes de la festa han realitzat les proves de so, entre les mirades d´alguns veïnats encuriosits per la música i sota l'atenta mirada dels tècnics de so.

Mentrestant, tècnics de les bandes munten les seves paradetes de merxandatge, entre els quals destaquen les noves samarretes de Manel amb motiu del seu disc Atletes baixeu de l´escenari. I alhora, els cambrers de les dues llargues de barres de begudes connecten els bidons de cervesa i carreguen les geleres amb tot tipus de begudes. No és per manco, si volen apaivagar la sed dels 5.000 joves que avui es congregaran a Porreres en aquesta càlida nit d'estiu amb accent català.

I entre tota la gentada en destaquen les dues guanyadores del concurs de l´Ara Balears, Maria Gelabert i Aurora Mateu, les quals accediran poc abans de començar el concert al backstage dels músics. Allà podran saludar tots els integrants dels grups i intercanviar impressions abans d'iniciar una vetllada musical que es preveu ben llarga.

stats