Publicitat
Publicitat

EIVISSA

Cayo Lara demana coherència als diputats del PP

El coordinador d’IU, Cayo Lara, era de visita ahir a Eivissa per inaugurar el nou local d’Esquerra Unida

El coordinador d’IU, Cayo Lara, de visita ahir a Eivissa per inaugurar el nou local d’Esquerra Unida, va demanar coherència als diputats del PP en el Congrés i que, per tant, “facin honor a la posició que s’ha defensat aquí en contra de les prospeccions” i votin a favor de la proposició no de llei que IU presentarà dimarts al Congrés per aconseguir la paralització de les prospeccions petrolíferes.

“Hi ha una amenaça a l’economia de les Balears, en general, i d’Eivissa, en particular, i hi ha un risc mediambiental evident” , va assegurar en una trobada amb els periodistes.

El coordinador va recordar el “fort rebuig social” que hi ha contra els sondejos i per aquest motiu considera que el PP “ha de reflexionar abans de ficar-se en una aventura amb efectes irreversibles”.

“Soria està enaltint les bondats d’aquest tipus de projectes i ve a dir que els Estats Units han sortit de la crisi per les campanyes petrolíferes i de gas. Això donaria per a un debat, però posa de manifest que el govern central té la voluntat de continuar endavant amb els projectes”, va assegurar.

Així mateix, Lara no es va estar d’assenyalar que els projectes petrolífers “es varen iniciar amb un govern socialista i si ara el PP alimenta aquesta mateix posicionament, m’atreviria a dir que aquests dos grans partits estan actuant de manera similar”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF