NOMENAMENTS

Caterina Mas assumeix la vicepresidència segona de l'IMAS i Teresa Vallespir, la Direcció d'Inclusió Social

Totes dues han promès els seus nous càrrecs davant el president del Consell, Miquel Ensenyat

Caterina Mas ha assumit la vicepresidència segona de l'IMAS ( Institut Mallorquí d'Afers Socials) i Teresa Vallespir la substituirà com a directora insular d'Inclusió Social. Totes dues han pres possessió dels càrrecs nous aquest dilluns en un acte al qual han assistit el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat; la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, i el seu vicepresident, Javier de Juan.

Caterina Mas s'ha fixat l'objectiu d'acostar l'IMAS "a la ciutadania i lluitar pel benestar de tots, sobretot dels menors, perquè no arribin tant als centres", ha afirmat just després de prometre el càrrec. Mas era, des de juliol del 2015, la directora insular d'Inclusió Social, càrrec que deixa per assumir la vicepresidència segona de l'IMAS.

Teresa Vallespir substitueix Mas com a nova directora insular d'Inclusió Social i de moment continuarà amb els projectes posats en marxa. Fins a ser nomenada, Vallespir feia feina a l'entitat Mater Misericordiae, encara que també ha estat agent de desenvolupament local a la Mancomunitat del Pla de Mallorca.

Segons ha comentat Margalida Puigserver, aquests canvis es deuen a la renúncia d 'Apol·lònia Miralles el juliol per motius personals i familiars, i és una substitució "natural" dins de l'IMAS.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF