Els Castellers de Mallorca enceten la temporada 2018 celebrant Sant Sebastià

Per donar el tret de sortida han elegit el pilar de 4 per sota, que s’ha descarregat sense cap mena de complicació

Els Castellers de Mallorca han actuat avui a l’avinguda Jaume III amb motiu de la festa patronal de la capital mallorquina, Sant Sebastià. Els granes feien avui una doble celebració, ja que a més de Sant Sebastià, celebraven també el 20è aniversari del seu primer 3 de 6. Els castellers han tingut molta expectació i han fet una actuació tranquil·la i molt fluida.

Per donar el tret de sortida han elegit el pilar de 4 per sota, s’ha descarregat sense cap mena de complicació. Posteriorment ha arribat el 3 de 6 que celebrava el seu 20è aniversari. Ha estat una mica lent a causa de la curta edat de la canalla però, tot i això, el castell s’ha descarregat de manera molt segura.

En la segona ronda de castells han elegit el 4 de 6, que ha pujat més ràpid que el castell anterior i s’ha descarregat fàcilment. Seguidament, ha estat el moment del 3 de 6 amb agulla, que ha mantingut les maneres del 3 de 6 anterior tardant en arribar la coronació del 3, però amb un pilar molt serè. Per tancar, els granes han enlairat un pilar de 4 amb el qual s’han acomiadat fent la tradicional salutació al públic.

D’aquesta manera, els Castellers de Mallorca han encetat les actuacions de la temporada 2018 que, enguany, allargaran fins al novembre.

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF