Cassolada a Maó contra la repressió policial a Catalunya

Unes 600 persones es concentren per donar suport al referèndum

La plaça del Carme de Maó ha estat l'escenari de la major concentració de rebuig, convocada a Menorca, contra la repressió policial d'aquest diumenge a Catalunya. Els assistents han condemnat la violència policial amb una cassolada. Posteriorment, l'actriu Ariadna Ferrer ha estat l'encarregada de llegir el manifest i ha volgut subratllar que es tractava d'una convocatòria de societat civil.

“Ens trobam aquí pels fets vergonyosos que estan succeint a Catalunya. Mai, des de la dictadura, s'havien viscut moments de repressió com els que s'estan vivint a la terra catalana”, ha assegurat. "Un poble que l'únic que està demanant és poder fer un referèndum, una consulta popular, un exercici de democràcia real", hi ha afegit.

El manifest ha lloat que, "davant d'aquesta repressió, la societat catalana ha decidit actuar pacíficament". Finalment, ha finalitzat dient que "des de Menorca volem condemnar els vergonyosos fets perquè no podem sentir més que ràbia, tristesa i impotència davant l'actuació policial dirigida per aquest govern espanyol".

L'acte ha finalitzat amb música. Els assistents han cantant 'L'estaca' i 'Els segadors'.

EDICIÓ PAPER 27/06/2020

Consultar aquesta edició en PDF