PARLAMENT

Camargo renuncia a ser la portaveu de Podem al Parlament però deixa la porta oberta a ser-ne la portaveu adjunta

La diputada ha presentat aquest dilluns l'escrit en favor d'Alberto Jarabo

Laura Camargo ha registrat aquest dilluns el canvi de portaveu del grup parlamentari de Podem "seguint i acatant la decisió de la majoria del Consell Ciutadà Autonòmic (CCA)", ha assenyalat la fins ara portaveu al Parlament. També ha recordat, però, que 16 dels 38 membres del CCA varen impugnar aquesta elecció, "una qüestió que haurà de resoldre el comitè de garanties autonòmic i, en segona instància, l'estatal".

Camargo impugna la votació que la retira com a portaveu parlamentària

El portaveu serà a partir d'ara Alberto Jarabo. No obstant això, Camargo hi ha afegit que "de moment no hi ha acord per acceptar ser la portaveu adjunta, malgrat que tenim la mà estesa i la voluntat de negociar".

A partir d'ara "s'obre un període de negociacions que afrontam de manera generosa però en el qual volem fixar una sèrie de qüestions que afectaran el bon funcionament del grup parlamentari de Podem, ens hi jugam molt", ha recalcat Camargo.  

Laura Camargo no ha revelat quins són els aspectes a negociar, malgrat que "es tracta d'una qüestió interna" i ha deixat la porta oberta que ella o qualsevol altre diputat desenvolupi pròximament el càrrec de portaveu adjunt i la presidència de Podem al Parlament.

EDICIÓ PAPER 16/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF