Camargo acosta posicionaments amb la candidatura Som Bases IB

Les dues candidatures estudiaran transaccionar documents després de constatar que estan "totalment alineades" en les qüestions principals d'estratègia política

Construint Podem, la candidatura a les primàries de la formació dels cercles que encapçala la secretària política, Laura Camargo, i Som Bases IB, liderada per la vicepresidenta segona del Consell de Menorca, Cristina Gómez, han anunciat aquest dijous que inicien un procés de transacció de documents.

L'acord s'ha efectuat, assenyalen, a través d'un comunicat, després d'una reunió entre les dues candidates, en la qual han constatat que “els documents organitzatius són complementaris al 90%”. En aquest sentit, han pactat consensuar aquest document amb un equip mixt. També s'analitzaran les propostes feminista i política, hi han afegit. En aquest darrer àmbit, les dues candidatures han confirmat que “estan totalment alineades” en les qüestions principals d'estratègia política, com ara la qüestió d’entrada al govern autonòmic o el desdoblament de la carretera Llucmajor-Campos.

Garantir “la màxima independència de la Comissió de Garanties Democràtiques” és un altre dels acords assolits en la reunió.

Tot aquests principis d’acord, assenyalen les dues parts, hauran de ser ratificats per les assemblees de Som Bases i Construint Podem. En aquest sentit, asseguren que encara és molt prest per xerrar d'una possible confluència i han subratllat que “l’acord pel l’acord no sol arribar a bon port, s'ha de fonamentar en objectius compartits”.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF