Publicitat
Publicitat

Calvo: "Isern viu en un món de fantasia en el qual no té lloc la pobresa"

La portaveu del PSIB ha denunciat que la gestió municipal de l'any 2013 no ha pogut despertar Palma "del malson de l'apagada social del PP"

La portaveu del PSIB a l'Ajuntament de Palma, Aina Calvo, ha declarat avui que "l'alcalde Isern viu en un món de fantasia en el qual no tenen cabuda els milers de ciutadans que viuen per sota del llindar de la pobresa".

Segons l'opinió de la cap de l'oposició a Cort, l'alcalde "viu en món de fantasia amb el qual vol tapar la indigència, la brutícia, la falta d'inversió i el deteriorament de molts barris de la ciutat".

Calvo ha fet avui balanç de la gestió municipal durant l'any 2013 d'una ciutat que "no ha pogut despertar del malson de l'apagada social del PP i de les desigualtats".

Per a l'exbatlesa, davant d'aquest món de "fantasia", Isern ha protagonitzat "dos fracassos estrepitosos" en les seves prioritats polítiques.

En primer lloc, l'existència d'una trama de corrupció a la Policia Local vinculada al PP i als seus càrrecs de confiança (referint-se al cas de la manipulació de les oposicions), i una política turística amb més visitants i ingressos, però amb "menys treball".

Respecte al primer assumpte, Calvo ha afirmat que es tracta de "l'episodi més funest, vergonyós i inquietant de tota la història municipal" amb la manipulació de les oposicions a la Policia Local.

Es tracta d'uns fets davant els quals l'alcalde no ha volgut "depurar" responsabilitats polítiques i ha "mantingut en el seu lloc al regidor que o bé no sabia què passava, o bé ho consentia".

En l'àmbit turístic, Calvo ha expressat que tot i l'increment dels ingressos per habitació hotelera, han disminuït els llocs de treball i Palma és una ciutat on cada dia augmenten les desigualtats: "hi ha barris sense transport públic de qualitat, sense atenció complementària a les escoles, sense servei de neteja en condicions, sense educadors de carrer, sense oportunitats pels joves", ha enumerat Calvo.

Segons l'opinió de la cap de l'oposició municipal, Isern "practica el mateix catecisme" que els presidents del Govern i de Balears, Mariano Rajoy i José Ramón Bauzá.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF