CaixaBank i la CEOE renoven un acord que permetrà ampliar a 15.000 milions d'euros la línia de finançament a empreses

L'objectiu és facilitar la internacionalització, l'emprenedoria i el desenvolupament de projectes d'innovació

CaixaBank i la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) van signar un acord de col·laboració que permetrà posar a disposició de les empreses afiliades a la patronal obtenir una línia de finançament de 15.000 milions d'euros.

L'objectiu de l'acord, el qual van rubricar els presidents de les dues entitats, Jordi Gual i Joan Rosell, respectivament, és proporcionar una resposta eficaç a les empreses que les ajudi en la seva internacionalització, en l'emprenedoria i en el desenvolupament de projectes d'innovació.

Aquest conveni, denominat CaràcterEmpresa, suposa la renovació de l'acord signat entre les dues institucions el 2015. D'aquesta manera, en dos anys, CaixaBank haurà facilitat finançament a les empreses afiliades a la CEOE per valor de 26.000 milions d'euros.

Jordi Gual, president de CaixaBank, va destacar en la signatura del conveni que "l'acord afavorirà la modernització de les empreses, el seu salt a nous mercats nacionals i internacionals, i tot això ha de contribuir a millorar la competitivitat de l'economia espanyola i a la creació de nous llocs de treball".

Per la seva banda, Rosell va afirmar que "la nova línia de finançament per a projectes d'emprenedoria fa possible arribar a un nombre important d'empresaris i 'startups' i pimes, amb l'objectiu de poder-los ajudar durant les primeres etapes de la seva iniciativa emprenedora".

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF