El CEIP Sant Jordi, premi d'Educació per al Desenvolupament

Ha obtingut el guardó en la modalitat de primària per un treball sobre l'alimentació sana i equilibrada, accessible a tothom

El CEIP Sant Jordi ha ha estat premiat amb el premi d'Educació per al Desenvolupament Vicent Ferrer, que atorga l'Agència Espanyola de Cooperació per al Desenvolupament. Aquesta escola mallorquina ha obtingut el guardó en la modalitat de primària per un treball sobre l'alimentació sana i equilibrada, accessible a tothom.

Aquests premis reconeixen les experiències educatives, projectes o propostes pedagògiques destinades a sensibilitzar, conscienciar, desenvolupar l'esperit crític i fomentar la participació de l'alumnat en la consecució d'una ciutadania solidària, compromesa amb l'eradicació de la pobresa i les seves causes i el desenvolupament humà i sostenible.

Els premis que anualment convoquen l'AECID i el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport estan dirigits a centres docents sostinguts amb fons públics (públics i concertats), en els nivells d'educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, educació de persones adultes, batxillerat i formació professional.


EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF