CCOO critica que el Govern actuï "amb nocturnitat i traïdoria" davant les reivindicacions de la Fundació BIT

La plantilla va convocar aturades parcials contra la precarietat laboral

El sindicat CCOO ha denunciat aquest dijous l'actitud del Govern davant les reivindicacions laborals de la plantilla de la Fundació Bit, que ahir va anunciar aturades parcials per denunciar la precarietat. Asseguren que l'Executiu va actuar amb "nocturnitat i traïdoria" qualificant el servei que fa la fundació d'essencial i retardant la vaga convocada per a dia 11 fins a dia 18.

Els treballadors fan befa d'haver rebut aquesta "honorable consideració" perquè "mai n'hem tinguda" i creuen que "aquest Govern d'esquerres utilitza estratègies dignes d'altres temps amb la finalitat de desgastar les accions legals dels treballadors".
 
Des del sindicat recorden que la consideració d'essencial del conflicte allarga la seva proposta i, com a protesta, han anunciat que aquest divendres registraran una nova convocatòria per mantenir les accions organitzades a partir de dia 18.
 
En una advertència en format de comunicat, CCOO afirma que espera que el Govern "tingui en consideració l'essencialitat del nostre servei" abans de provocar "més atropellaments i d' enterbolir les relacions".

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF