La CAEB demanarà a Foment que mantingui el descompte de resident

La presidenta de l'organització, Carmen Planas, ho ha anunciat després de la reunió que ha mantingut amb la presidenta de les Illes, Francina Armengol

La presidenta de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB), Carmen Planas, ha informat aquest dilluns que remetrà una carta al ministre de Foment, Íñigo de la Serna, per reclamar-li que no limiti el descompte de resident per als vols de grups i empreses.

Planas ha anunciat aquesta iniciativa després de mantenir una entrevista amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, a qui ha comunicat que la CAEB donarà suport al recurs judicial que l'Executiu autonòmic estudia interposar contra la restricció del descompte del 50% en el preu dels vols contractats per a grups o acords entre aerolínies i empreses.

"Li hem traslladat que aquestes mesures són perjudicials per a totes les empreses, sobretot per a les petites, i per a la competitivitat", ha assenyalat la dirigent patronal després de la reunió amb la presidenta.

Per això, la patronal donarà suport a l'Executiu autonòmic per intentar que Foment "reconsideri" la seva modificació del reglament dels descomptes per a residents, que entrarà en vigor el proper 1 de gener, ha incidit.

En la trobada amb Armengol, també hi han participat el president de l'Agrupació Empresarial d'Agències de Viatges de Balears (Aviba), Antoni Abrines, qui també espera que el Ministeri modifiqui el seu posicionament.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF