Publicitat
Publicitat

Blum també dimiteix com a director general del Mallorca

L'alemany ha presentat la renúncia al càrrec avui dematí, cansat dels continus obstacles que Biel Cerdà posa a la gestió de l'entitat

Michael Blum ha presentat avui dematí la dimissió com a director general del Mallorca. Poques setmanes després d'haver renunciat al càrrec d'apoderat, l'alemany abandona la gestió diària de l'entitat cansat dels continus obstacles que el president, Biel Cerdà, posa a la seva tasca. D'aquesta manera, el Mallorca queda més que mai a la deriva. Sense apoderats, sense director generals i amb un consell d'administració que ho ha de decidir tot i que, a més, el president no convoca.

"Estic cansat dels constants insults, menyspreus i maniobres del president, que obstaculitzen la gestió i el bon futur de l'entitat. Cerdà està obsessionat amb la figura del director general", ha explicat Blum a l'ARA Balears. Blum ha afegit que el pollencí no coopera a l'hora de facilitar la gestió de l'entitat i que se'n va cansat de veure com s'impedeix un normal funcionament del club.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF