Publicitat
Publicitat

ESTAT DEL BENESTAR

Bauzá rebutja la petició d'Armengol per "blindar" la despesa social

La socialista Armengol tornà a plantejar al president un pacte social i polític per garantir el manteniment de l'estat de benestar

El president José Ramón Bauzá va rebutjar ahir la proposta de la socialista Francina Armengol de "blindar" per llei la despesa social mínima per garantir que no hi haurà retallades en Educació, Sanitat i Serveis Socials. "Compartim la finalitat, però no les maneres", va dir el president, qui recalcà que la despesa social no es garanteix amb una llei, sinó amb "bona gestió". Bauzá va tornar a retreure a Armengol que es preocupi ara de "blindar" la despesa social i que quan governava el Pacte es deixàs a deure el pagament a col·lectius de discapacitats o les beques educatives. "No necessitam frases grandiloqüents, sinó allò que no feren vostès, que és fer feina", sentencià Bauzá.

La socialista Armengol tornà a plantejar al president un pacte social i polític per garantir el manteniment de l'estat de benestar després que en el darrer debat de política general no rebés cap resposta. La diputada afirmà que "la realitat desmenteix" Bauzá i criticà que el Govern hagi apostat per sortir de la crisi a còpia de retallades en polítiques socials, que provoquen més pobresa i precarietat laboral, i que ara opti per retallar drets civils i llibertats. "Sortirem de la crisi amb més pobresa i menys democràcia", hi va insistir la socialista.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF