Publicitat
Publicitat

BENESTAR SOCIAL

Bauzá inaugura el local social del centre ocupacional la Puríssima

El president de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, va inaugurar ahir el local social de l’Associació de pares del centre ocupacional i de nins i nines sords la Puríssima (Ascolpu).

El president va ser rebut pel de l’Associació de pares del centre ocupacional i de nins i nines sords la Puríssima, José Luis Haro.

L’acte començà amb el descobriment d’una placa inaugural a càrrec del president de les Illes Balears, i tot seguit el pare Vicente Sangenaro va beneir el local.

El president Bauzá i els assistents varen poder conèixer els treballs dels nins i nines de l’associació gràcies a l’exposició que el centre havia preparat i que la comitiva va visitar per tal de comprovar la tasca que s’hi du a terme.

A l’acte, hi assistí un important nombre de càrrecs públics, a més dels representants de l’entitat. En concret, s’hi desplaçaren la consellera executiva del Departament d’Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca, Margalida Roig; la consellera executiva del Departament de Benestar Social del Consell de Mallorca, Catalina Cirer; la regidora de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament de Palma, Ana María Ferriol; el batle de Llucmajor, Joan Jaume, i el director gerent de l’Ibavi, Roberto María Cayuela.