Bauzá diu que no té cap "favorit" per a la presidència provisional del PP

L'encara president popular creu que qualsevol membre del comitè executiu té el "perfil adequat" per ser triat president fins al congrés del partit

El president del PP balear, José Ramón Bauzá, ha assenyalat avui que qualsevol membre del comitè executiu té el "perfil adequat" per ser triat president provisional fins que es dugui a terme un nou congrés autonòmic.

En els passadissos del Parlament, després d'haver estat escollit senador autonòmic, Bauzá no ha revelat quan abandonarà la seva responsabilitat com a dirigent dels populars de les Illes. Sí que ha comentat que tots els membres del comitè executiu que tinguin "il·lusió i intenció" de dirigir el partit fins al proper congrés tenen el seu "màxim respecte". D'aquesta manera s'ha pronunciat quan ha estat preguntat, en concret, per Jaume Bauzá, batle de Montuïri.

L'encara president del PP balear ha assegurat que no té cap "favorit" i ha animat tots els membres del PP balear a participar en el proper congrés per elegir el president. "Entre tots hem d'escollir la persona més adequada per a aquest trànsit fins al congrés, i en el congrés tots els afiliats, sota la premissa d'un afiliat un vot, escollirem el nou president i anirem darrere d'ell, jo el primer", ha afirmat.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF