Balears 13/08/2013

Bauzá visita Càritas per primera vegada just per fer-se una foto amb la reina espanyola

MÉS denuncia el cinisme i la insensibilitat demostrada pel president durant la visita a Càritas

Sara Castillo
1 min

PalmaMÉS ha explicat en un comunicat que Bauzá no havia visitat mai Càritas des que és president i que just ho va fer ahir "per fer-se una foto amb la reina". La diputada Fina Santiago també ha recordat que el president "ha mostrat reiteradament la seva cara més insensible davant les entitats socials incomplint el pagament dels deutes amb entitats del tercer sector i davallant les aportacions públiques".

Segons les memòries públiques de Càritas, les polítiques de retallades del Govern del PP han reduït més de la meitat del pressupost destinat a l'entitat. L'any 2011, el Pacte hi va destinar 865.709 euros, a diferència del Govern actual que, l'any passat, només hi va dedicar 373.00 euros.

Fina Santiago ha afegit que "des que governa el PP són diverses les entintats socials que estan en perill de desaparèixer per manca de suport institucional". La diputada ha explicat que "els ciutadans necessiten un president que es faci manco fotos i viatgi més a Madrid per aconseguir un millor finançament per a Balears que cobreixi les necessitats de la població".

stats