Publicitat
Publicitat

Balears, la comunitat amb més ocupació hotelera al juliol

Els punts turístics amb més pernoctacions són Barcelona, Calvià i Madrid, mentre que Llucmajor aconsegueix la major ocupació en cap de setmana

Les Illes Balears, amb el 89,2% de les places hoteleres ocupades, ha estat la comunitat autònoma amb major grau d'ocupació hotelera al juliol, segons les dades publicades aquest dilluns per l'Institut Nacional d'Estadística (INE). En segon i tercer lloc es troben les Canàries i el País Valencià.

En l'enquesta sobre Conjuntura Turística Hotelera relativa a aquest mes, l'INE destaca que hi va haver 39,8 milions de pernoctacions en establiments hotelers, un 5,9% més que en el mateix mes de 2014.

Per zones turístiques, l'illa de Lanzarote presenta el major grau d'ocupació per places (90,6%), mentre que la costa de Guipúscoa presenta el major grau d'ocupació en cap de setmana (94,7%), i Mallorca registra el major nombre de pernoctacions, amb més de 7,4 milions.

Els punts turístics amb més pernoctacions són Barcelona, Calvià i Madrid, mentre que Llucmajor aconsegueix la major ocupació en cap de setmana (94,7%). Els preus hotelers pugen un 6,7% en taxa anual a Catalunya,