Balears 07/08/2013

Avui demanaran la revocació dels expedients disciplinaris

1 min

Les directores en funcions dels instituts de Maó presentaran avui dematí a la delegació d'Educació a Menorca els escrits aprovats pels respectius consells escolars en què es demana la revocació dels expedients disciplinaris als seus directors i una reunió amb la consellera per mirar d'apropar posicions.

"La Conselleria d'Educació no vetla per la qualitat educativa. Les mesures que dicten i les actituds que tenen són pura ideologia". Són paraules del delegat a Menorca d'STEI-Intersindical, Francesc Cardona, qui insisteix que el principal objectiu del Decret de Tractament Integrat de Llengües, el TIL, és "arraconar el català" amb "unes maneres autoritàries mai vistes abans".

Des de la comunitat educativa de Menorca no entenen per què s'ha expedientat únicament els directors dels instituts de Maó si són molts més els centres educatius que han optat per la via oberta de l'article 20 del TIL. Tenen clar que si no s'incoen més procediments disciplinaris ens trobaríem davant un cas de prevaricació.

stats