TRIBUNALS

Avancen al 10 de juny la tornada de la infanta Cristina al judici del cas Nóos

El Tribunal ha tornat a reestructurar el calendari de la vista oral del procediment judicial

Continuen els canvis en l'organització de les sessions del judici del cas Nóos. Finalment serà el proper 10 de juny quan els 17 acusats, inclosos la infanta Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin, tornin a comparèixer davant la Secció Primera de l'Audiència de Palma per a les conclusions i el torn a la darrera paraula de la vista oral del procediment judicial.

Així ho ha establert el Tribunal que després d'escoltar les parts i fer les seves previsions dels interrogatoris que manquen, ha pres la decisió i ha establert els dies 7, 8 i 9 de juny per a la resta de la  prova pericial que falta. Quan acabin els perits, els dies 9 i 10 es practicarà la prova documental, en la qual les acusacions i defenses podran introduir documentació i informació.

I la data més assenyalada és dia 10 de juny, que es reserva per a  les conclusions de les acusacions, i dia 14 per a les conclusions de les defenses, que cada part ha d'introduir per escrit i és en aquesta ocasió quan han d'assistir obligatòriament els acusats. A les conclusions, cada part ha d'expressar davant del tribunal la qualificació jurídica dels fets després del judici. Poden no ser-hi durant els informes que estan prevists per dia 15 de juny, fase en què cada part exposarà el seu al·legat final. 

Pel torn de darrera paraula els acusats han de tornar, tot i que encara no hi ha data. Tothom coincideix que serà abans del 30 de juny

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF