Balears 30/08/2013

l'Assemblea de docents prepara una gran mobilització

Més de mig miler de mestres i professors participen a la reunió de Porreres

J. Sitges/ARA Balears
1 min
Reunió a Porreres convocada per l'Assemblea de Docents / E. CALVO

PalmaL'Assemblea de Docents es planteja una gran mobilització i incorpora la retirada dels expedients als directors de Maó als objectius de la vaga que s'ha de fer a partir del dia 13. Més de mig miler de mestres i professors, molts dels quals han hagut de quedar drets, han participat aquest vespre a la reunió per preparar l'assemblea on es votarà si es convoca o no una vaga indefinida.

Aquesta assemblea de treballadors "oficial" es portarà a terme dimecres que ve, dia 4 de setembre. En la reunió d'avui a Porreres també s'han discutit qüestions relatives a l'organització i l'acció als centres educatius en els primers dies de curs i la posada en marxa d'una 'caixa de resistència'.

La portaveu d'ensenyament no universitari de l'STEI-i, Maria Antònia Font, ha deixat clar que si s'acaba fent una aturada indefinida indefinida hi donaran suport i ha afegit que creu que aquesta serà la decisió final. "Si es convoca la vaga indefinida hi hem d'anar tots", ha afirmat. Els militants de l'STEI-i es reuneixen el dia 2 per decidir què faran.

Una vegada acabada l'assemblea, a partir de les 21 hores, al parc de n'Hereveta s'ha fet un sopar a la fresca i un concert en suporta de la vaga indefinida, on s'havien de començar a recaptar fons per a la 'caixa de resistència" d'una hipotètica aturada indefinida.

stats