Balears 12/08/2013

Arran amenaça el PP de Palma amb una pintada

L'organització juvenil dibuixa una gran flama a la seu dels populars

ARA Balears
1 min

Palma"Qui juga amb foc s'acaba cremant", diu una pintada feta aquesta matinada a la paret de la seu central del PP a Palma, al carrer del Palau Reial, signada per l'organització independentista juvenil Arran -hereva de Maulets-. La pintada, de grans dimensions, també inclou un dibuix que intentava ser una gran flama de color vermell, a més d'una estelada i una falç i un martell.

En un comunicat a la seva web, Arran es fa responsable de la pintada i explica que fa corresponsable el PP de l'incendi d'Andratx per "les retallades del pressupost que han afectat al personal i la prevenció, i que haurien pogut reduir en gran mesura la tragèdia". "Volem assenyalar els vertaders culpables d'aquesta desgràcia, i advertir-los que no quedaran impunes", avisen els joves independentistes.

El secretari general del PP balear, Miquel Vidal, per la seva banda, lamenta que Arran "recorri un cop més al vandalisme i a les pintades per manifestar el seu desacord amb el partit". En resposta a l'acció del col·lectiu independentista, ha afegit que "el PP prendrà les mesures que siguin necessàries per acabar amb aquests actes de vandalisme".

stats