Armengol dona el tret de sortida a la campanya electoral del PSIB

La secretària general dels socialistes presenta els seus com "el partit més coherent de l'esquerra"

El PSIB ja mira cap al 2019 amb l'objectiu de renovar presidència del Govern. La secretària general dels socialistes (i presidenta de l'Executiu), Francina Armengol, ha presentat aquest divendres el seu partit com "el més fort" i "el més coherent de l'esquerra" i ha recordat que els socialistes han aprofitat el 2017 per fer "un procés de renovacions" que els posi "en forma" per aconseguir "guanyar les eleccions el 2019".

Armengol ha presentat els seus com "el pal de paller dels pactes de progrés d'aquesta terra" i ha reivindicat "l'aposta clara per defensar aquesta terra davant Espanya" que ha fet el PSIB, fent referència també a les reivindicacions que des de les Balears s'estan fent al govern central per aconseguir un nou règim especial i un nou model de finançament autonòmic que beneficiï les Illes.

"Si a Espanya hi hagués un president socialista, les coses ens anirien infinitament millor", ha dit, a més d'assegurar que "la ciutadania s'ha unit per dir que ja n'hi ha prou, senyor -Mariano- Rajoy, deixi de maltractar aquesta terra". En aquest sentit, Armengol ha sentenciat que "el 2018 ha de ser l'any que es faci justícia" pel que fa, per exemple, a l'infrafinançament de les Balears.

EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF