Armengol assegura que confia en Barceló pels contractes de MÉS

Ciutadans diu que el vicepresident haurà d'acabar "entregant el seu cap" per les investigacions

La presidenta del Govern, Francina Armengol, assegura que té confiança en el vicepresident, Biel Barceló, i en el seu "Govern d'homes i dones valentes" que està treballant per "revertir la situació" de retallades que va impulsar el PP durant la legislatura passada.

A partir d'una pregunta del portaveu de Ciutadans al Parlament, Xavier Pericay, Armengol ha reivindicat (després que el jutge acceptàs a tràmit la querella de la Fiscalia pels contractes de MÉS al seu excap de campanya) el temps que fa que coneix Barceló: "Vam lluitar junts durant quatre anys a l'oposició", ha dit, "no sé on era vostè ni on era Ciutadans".

Per part seva, el líder de la formació taronja ha advertit que el vicepresident "ha anat entregant caps", amb referència a les dimissions de l'exconsellera Ruth Mateu i el seu equip o del gerent de l'ATB, Pere Muñoz. No obstant això, Pericay considera que "aviat no li'n quedarà cap altre que el que du posat".

Armengol considera que s'han assumit les responsabilitats polítiques corresponents i s'han pres les decisions polítiques necessàries.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF