Publicitat
Publicitat

Armengol: "Bauzá és un hipòcrita, diu una cosa i fa tot el contrari"

La secretària general dels socialistes a Balears ha criticat que el president no persegueix el diàleg ni el consens

La secretària general dels socialistes de Balears, Francina Armengol, ha afirmat avui que el president de les Balears, José Ramón Bauzá, és un "hipòcrita perquè diu una cosa i fa tot el contrari, la qual cosa malauradament va en detriment dels ciutadans".

Armengol ha criticat que el president al·ludeixi en les seves intervencions a la necessitat de diàleg i consens, com fa uns dies en ocasió del discurs del Dia de la Constitució, en què va defensar l'esperit de la transició espanyola, però després no cerca ni el consens polític ni el social.

No obstant això, ha afegit, és " incapaç" de seure per arribar a acords ni amb els partits de l'oposició, ni amb els agents socials, ni amb la comunitat educativa, ni " amb cap que tingui un problema greu en aquesta comunitat".

Armengol ha lamentat que Bauzá no sigui capaç de "cercar ponts de diàleg i punts d'acord" en qüestions "fonamentals" per a la comunitat balear.

En roda de premsa, la cap de l'oposició ha denunciat que el PP sigui el partit "del no a tot" i que de les 373 esmenes parcials que els socialistes han plantejat als pressupostos generals de les Illes Balears de 2014, en ocasió del debat en comissió parlamentària, els populars només n'hagin acceptada una, i en aquest cas per esmenar un "error " del Govern mateix.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF