Antònia Font plega

Les entrades per a l'últim concert, el dia 27, ja s'han exhaurit. El grup considera la possibilitat de fer-ne un segon el dia 28

El grup de música mallorquí Antònia Font plega. Disset anys i vuit àlbums després, el quintet ha emès un comunicat aquest dijous anunciant la seva dissolució per emprendre projectes personals "no necessàriament relacionats amb la música". En l'escrit, asseguren que pleguen "satisfets amb la feina feta i conscients del seu llegat" i "sense controvèrsia ni traumes interns".

L'últim concert serà el 27 de desembre al Teatre Principal de Palma, per al qual ja s'han exhaurit les entrades. El grup considera la possibilitat de fer un segon concert el dia 28 al mateix espai.

Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Pau Debon (guitarra i veu), Jaume Manresa (teclats), Joan Roca (baix) i Pere Manel Debon (bateria) coincideixen en que el seu darrer àlbum, 'Vostè és aquí' (Robot Innocent, 2012), "culmina la seva proposta artística i és un digne epitafi per una carrera que no encaixaria un pas enrere"

En actiu des del 1997, Antònia Font han publicat vuit discs –nou, comptant el directe 'Pareix talment una foto' (2008). En aquests gairebé 17 anys de trajectòria comuna, el grup mallorquí ha rebut nombrosos reconeixements, com el Premio de la Música 2008 al millor àlbum de Pop per 'Coser i Cantar' (2007), el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya (2008), dos Premis Puig-Porret per 'Alegria' (2002) i 'Lamparetes' (2011) i un Premi Altaveu, entre d'altres.


EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF