Antoni Camps qualifica de "persecució ideològica" la denúncia per injúries homòfobes

El diputat del PP menorquí ha insistit que no el "faran callar" i que continuarà "defensant els principis del centredreta liberal i conservador i plantant cara als extremismes de l'esquerra catalanista i independentista"

El diputat menorquí del Partit Popular, Antoni Camps, ha qualificat aquest dijous de "persecució ideològica i política" la denúncia que presentà el també diputat de MÉS per Menorca, Nel Martí, per injúries homòfobes, per la qual ha estat citat a declarar com a imputat.

Camps haurà d'anar a declarar el 3 de juny davant el Jutjat de Primera Instància número 1 de Ciutadella per una presumpta falta d'injúries o vexacions contra Martí. El que s'investiga és un article que Camps publicà el 2014 al seu blog 'El progrés de Menorca', que ja ha estat esborrat.

També al seu blog,  Camps ha assegurat avui que "vénen anys difícils per als que no combregam amb el pensament únic i sectari de l'esquerra. Serem perseguits, marginats, ridiculitzats i duits davant els tribunals, i serem considerats com empestats socials", ha afirmat.

El diputat popular ha emmarcat "en aquest context de persecució" la demanda que el diputat "d'extrema esquerra, Nel Martí" li ha posat. A més, Camps ha insistit que la demanda de Nel Martí "s'interposa per un comentari anònim" realitzat al seu blog personal: "no és cert per tant que fos un comentari meu, com en algun mitjà s'ha dit; a més, aquest comentari no feia referència expressa a Nel Martí, encara que ell s'ho prengués com una qüestió personal", hi ha insistit. Ara per ara, aquest comentari ja no apareix a la web, perquè Camps el va esborrar, segons diu, "en el mateix instant" en què en va tenir notícies. "Amb prou feines va estar penjat cinc hores", ha indicat.

Segons Camps, "és absolutament fals" que ell donàs difusió al comentari per Twitter, tal com s'ha afirmat en alguna ocasió, i que va ser "Amadeu Corbera, conegut personatge antisistema i radical independentista", qui ho va fer.

La prova de la "persecució"

La "prova" que la denúncia ve motivada per l'ànim de fer una "persecució contra qui pensa diferent", diu Camps, és que el demandant, diputat de MÉS per Menorca, té una "especial obsessió i malvolença" contra ell, "i la seva advocada és Cristina Gómez, consellera electa de Podem".  

El diputat del PP menorquí ha insistit que "amb aquestes accions judicials el que es pretén és fer callar a qui no pensa igual", a més d'"emmordassar els que hem defensat determinats valors i principis" i "atemorir els membres del PP", que són, afirma, "els únics" que han intentat "posar límit a les pràctiques sectàries de l'esquerra i dels sectors catalanistes i independentistes".

"No em faran callar; continuaré defensant els principis del centredreta liberal i conservador i continuaré plantant cara als extremismes de l'esquerra catalanista i independentista", ha sentenciat Camps.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF