Antoni Camps: "Podem té agafats per les parts nobles PSOE i MÉS"

El diputat menorquí del Partit Popular no veu preparat Picornell per dirigir el Parlament

El diputat del Partit Popular de Menorca, Antoni Camps, considera que Baltasar Picornell no està capacitat per exercir de president al Parlament. El dirigent del PP creu que "no solament ho crec jo, molta més gent no veu Picornell moderant la institució". Camps diu que "estam acostumats a assistir a uns plens esperpèntics. Les darreres setmanes, l'entreteniment ha estat màxim, però cal ser conscient del paper que representa el Parlament. La institució mereix més serietat". 

El popular ha continuat focalitzant les crítiques en Picornell, a qui considera "un republicà de Mallorca que en el seu moment, segons diuen, es va presentar en la llista alternativa a la d'Alberto Jarabo. Aquest el va recuperar i ara l'ha proposat com a candidat a la presidència del Parlament". Però els qui tampoc se n'han alliberat han estat els partits que configuren l'acord de govern. Segons Antoni Camps, "PSOE i MÉS han posat de manifest amb la seva reculada que Podem els té agafats per aquella part que tots sabem. Per les parts nobles. Finalment, socialistes i econacionalistes no han pogut resistir la pressió de Jarabo i han demostrat la seva debilitat com a forces polítiques". 

Per tot plegat, el diputat del Partit Popular lamenta la "falta de responsabilitat política de PSOE i MÉS", i recorda que "no és la primera vegada que en aquest mandat queden en evidència davant la influència de Podem". 

EDICIÓ PAPER 14/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF