Antonio Camps: "El PP ja sabia que en el tema dels contractes de MÉS hi havia Cola-Cao"

El diputat autonòmic del PP Menorca demana les dimissions de Pere Muñoz i Biel Barceló i insta els responsables insulars de MÉS a donar explicacions després dels indicis d'Anticorrupció

Els diputats autonòmics del Partit Popular de Menorca demanen als dirigents de MÉS que assumeixin les responsabilitats corresponents després de la querella criminal per prevaricació i tràfic d'influències interposada a diferents càrrecs de la formació ecosobiranista. El ciutadellenc Antonio Camps ha estat contundent en la seva anàlisi de la situació, "com era de preveure, aquí hi ha Cola-Cao, hi ha tema. La decisió d'Anticorrupció no dona marge a Biel Barceló, que hauria de dimitir de manera immediata". 

Camps entén que "les accions dels fiscals acabaran amb imputacions i, per tant, les dimissions és un escenari més que lògic i normal. De fet, amb el director de l'Agència de Turisme de les Illes Balears, Pere Muñoz, assenyalat i la directora general de Turisme, Pilar Carbonell, implicada en el cas Cursach, Barceló té tota la Conselleria qüestionada". El diputat del grup popular considera que per tot plegat, "el conseller Biel Barceló no pot continuar ni un minut més i la seva acció política està sota dubte una vegada haver protagonitzat escàndol rere escàndol". 

Però les acusacions del PP no s'aturen amb els càrrecs de MÉS per Mallorca. Antonio Camps recorda que "els fiscals apunten directament a la delegació menorquina, Ruth Mateu i Jaume Gomila". En aquest sentit, el representant popular comenta que "els indicis detectats per Anticorrupció posen en evidència el missatge de MÉS per Menorca, ja que el seu buc insigne, la Conselleria de MÉS que anava de pura i transparent, ha caigut per la corrupció. Mateu i Gomila seran imputats i el partit no dona la cara en aquest moment. De Catalunya en parlen tot el dia, però de la seva corrupció no sabem res". 

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF