Antoni Camps: "Si a Menorca no hi hagués delegat d'Educació, no passaria res"

El diputat popular acusa Joan Marquès d'inacció i de no donar solucions als diferents problemes que afecten els centres educatius de l'illa

El diputat del Partit Popular Antoni Camps ha expressat decepció per la capacitat de resposta de la Conselleria balear d'Educació, principalment arran dels incidents que des de fa setmanes s'estan produint en alguns instituts de Menorca. Les avaries a les calderes han propiciat imatges d'alumnes amb mantes a l'interior de les aules. Camps lamenta les respostes que fins ara ha donat el conseller, Martí March. De fet, el diputat del PP creu que "una cosa és el que diu el conseller i l'altra els fets. Es contradiuen les seves paraules. Diu que s'està resolent, però la veritat és que, en aquests moments, fa més calor i no hi ha problema. Sembla que no és tan imminent, solucionar l'avaria". 

Camps no entén que "després de dos anys els temes que havien de resoldre de manera urgent estiguin igual o en pitjors condicions. Per part seva, el conseller de MÉS per Menorca, Josep Castells, preguntarà demà en comissió, al mateix Martí March, què ha succeït amb unes partides econòmiques que varen pactar per al 2016 i no s'han duit a terme. No hi ha control. La Conselleria d'Educació tan sols es fa fotografies i elabora plans. Solucions, cap ni una". 

Per tot plegat, el diputat menorquí s'afegeix "a la petició de dimissió del delegat del Govern en matèria educativa a Menorca, Joan Marquès. Jo fa molts mesos que la vaig demanar, en concret amb el conflicte d'obres en el CEIP Joan Benejam, a Ciutadella". Antoni Camps va més enllà i assegura que Marquès "no compleix amb els seus objectius, no resol els problemes i no es vol reunir amb aquells col·lectius que sap que li traslladaran una opinió contrària als seus interessos. Si Menorca no tingués delegat, no passaria res, fins i tot aniríem a millor. Mantenir un delegat així no té sentit". 

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF