Alerta taronja per mal temps a les Illes Balears

L'Aemet informa que les ratxes de vent poden superar els 90 km/h en tot l'arxipèlag i els 100 km/h a la Serra de Tramuntana

L'alerta taronja per mal temps continua activa a les Illes Balears. Els forts vents i les precipitacions continuaran actives durant el dia d'avui. Es recomana no sortir de casa si no és necessari, tancar i assegurar les portes i les finestres i allunyar-se dels murs i els arbres. 

 

L'Agència Estatal de Meteorologia ( Aemet)  preveu per a aquest dilluns, a les Illes Balears, cels coberts, precipitacions i intervals nuvolosos durant la nit.

Es registrarà un augment de les temperatures nocturnes respecte de la matinada anterior. Les mínimes s'assoliran al final del dia i les diürnes o bé no canviaran o bé augmentaran lleugerament.

Bufaran vents del sud-oest forts, amb ratxes que poden superar els 90 km/h en tot l'arxipèlag i els 100 km/h a la Serra de  Tramuntana.

Pel que fa al transport aeri, Aena ha informat que s'han hagut de reprogramar tres vols una arribada i dues sortides. De moment segons informa 

EDICIÓ PAPER 20/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF