Publicitat
Publicitat

Alerta groga per tempesta a Evissa i Formentera

Segons l'Aemet existeix un risc meteorològic important amb cert grau de perill per a les activitats usuals

L'Agència Estatal de Meteorologia ( Aemet)  ha activat aquest dimecres l'alerta groga a Eivissa i Formentera, i al sud i a la Tramuntana de Mallorca fins a les 18.00 hores per tempestes i per una probabilitat d'entre el 40 i el 70% de precipitacions acumulades en una hora de fins a 20 litres. 

Catalunya presenta alerta taronja a Tarragona per precipitacions que poden acumular 40 litres per metre quadrat i que aniran acompanyades de tempestes al litoral i prelitoral nord.  Barcelona amb 20 litres per metre quadrat i tempestes està en alerta groga, el mateix que Lleida.

Estan en alerta groga per pluges i tempestes Castelló, València, Màlaga i Mallorca, i per precipitacions Còrdova, Jaén, Salamanca, Navarra, Càceres i les Pitiüses.

Segons l' Aemet , amb alerta taronja existeix un risc meteorològic important amb cert grau de perill per a les activitats usuals, i amb la groga no existeix risc meteorològic per a la població en general, encara que sí per a alguna activitat concreta. Podeu consultar la previsió amb més detall a la web de l' Aemet.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF