Publicitat
Publicitat

Alberto Pons ha començat una ‘tournée’ per explicar el nou port de Palma

545 milions d’euros preveu l’Autoritat Portuària de Balears que costarà la inversió total que es planeja al nou pla director del port de Palma. El seu màxim responsable, Alberto Pons, ha començat un seguit de visites i encontres amb tots els representants de la societat per tal “d’informar-los, de presentar la iniciativa i, per descomptat, d’escoltar els seus suggeriments, ja que una obra d’aquesta magnitud s’ha de fer amb el màxim consens possible”, va dir dimecres a l’ARA Balears.

L’actuació inclou l’habilitació de vuit atracaments sobre una superfície de 25 hectàrees, a més de cinc atracaments per a càrrega.

Una altra actuació que recull l’avantprojecte és la construcció d’una dàrsena exterior per a la terminal mixta de passatge i mercaderia general, a banda d’un enorme varador de 140.000 metres quadrats per al manteniment i la reparació d’embarcacions.

L’esborrany proposa transformar els molls comercials, situats davant de la Catedral, en una zona lliure connectada amb la ciutat i fins i tot amb nous espais per a l’atracament d’embarcacions d’esbarjo de fins a cent metres d’eslora.

L’Autoritat Portuària assegura que està oberta a “millorar” el projecte amb les seves reunions amb els diferents col·lectius ciutadans.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF