ARA DIUEN QUE...

Albert Rivera, contra el fil musical

El lider de Ciutadans interromp cinc minuts la roda de premsa a Palma perquè no suporta sentir música mentre parla

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha protagonitzat una roda de premsa accidentada aquest dimecres en un cèntric hotel de Palma. Rivera ha interromput la conferència durant cinc minuts perquè el molestava el fil musical. L'escena ha provocat bromes entre els periodistes i Rivera ho ha justificat perquè temia que la música no entorpís la gravació del so per part dels càmeres. Quan aquests li han dit que no hi havia problema, Rivera ha quedat astorat i ha dit: "Llavors només em molesta a mi". Finalment, quan ha acabat la cançó i s'ha assegurat que no en sonava cap més, Rivera ha continuat la roda de premsa. Curiosament, tot seguit ha anunciat la proposta d'implementar l'anglès com a llengua vehicular a tot Espanya, la proposta estrella de la roda de premsa.

La dignitat del Tribunal del cas Nóos

El to de la magistrada presidenta del judici del cas Nóos, Samantha Romero, anava aquest dimecres cada vegada a més. "No s'adonen del rol que estan desenvolupant. És que crec que no en són conscients. De vegades ja em pareix ridícula cada intervenció que he de fer, és absolutament ociosa i innecessària", renyava així les parts personades en el procés presents a la Sala. "És ja indigne el paper que ens estan obligant a fer", ha assegurat molesta la jutgessa. 

Les notes de premsa de Cort

Les notes de premsa de l'Ajuntament rectifiquen part de la intervenció de la regidora de Salut i Consum, Antònia Martín, qui ha insistit que les fumigacions s'avançaven respecte de l'any passat per avançar el tractament i actuar amb prevenció. La realitat, així com ho ha corregit el seu equip a la nota, és que no s'avança, sinó que l'actuació es retarda una setmana respecte de l'any passat. 

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF