Aina Maria Aguiló i Jordi Horrach fusionen candidatures

Els dos candidats es presenten de manera conjunta al Congrés per renovar la Junta Local de Palma

Aina Maria Aguiló i Jordi Horrach unifiquen candidatures amb vista al congrés del PP de Palma d'aquest cap de setmana. "No són moments de personalismes, sinó de fer possible un projecte basat en una afiliació que constitueix una estructura que ha de sentir-se partícip i amb il·lusió davant d'una nova època i una nova forma de fer política", han anunciat en un comunicat. 

La decisió arriba, segons el mateix comunicat, després d'una "profunda reflexió" sobre els errors comesos tant de "caràcter individual" com de "caràcter estructural" i asseguren que no sobra ningú al partit.

Amb aquesta unió, volen recuperar per al PP de Palma "la posició que mereix dins el partit i a les institucions". El missatge que volen transmetre és el d' unitat i suma de forces "sense renunciar a les conviccions i projectes comuns". 

La Junta Territorial de Palma es renovarà aquest divendres i dissabte en un congrés de "caràcter assembleari" en el qual podran participar els afiliats que s'hagin inscrit prèviament en els casos dels treballs de ponència i plens, mentre que en l'elecció de la presidència qualsevol afiliat a Palma podrà votar. 

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF