Adéu al Nassau Beach del Portitxol

L'empresa que l'explota desallotja el local després de vuit mesos utilitzant-lo sense permís

Aquesta vegada, sí. Després d' una primera ordre de desnonament per part de l'Autoritat Portuària i d'haver-se passat vuit mesos explotant el local sense els permisos necessaris, l'empresa que fins ara gestionava el Nassau Beach del Portitxol ha abandonat aquest dijous les instal·lacions.

L'empresa ocupava des del desembre aquest espai de domini públic portuari de la zona de Troneres sense un títol que li ho permetés, però no va ser fins ahir que l'Autoritat Portuària va rebre el permís per personar-s'hi i tallar el subministrament d'aigua, gas i electricitat, a més d'accedir al recinte amb els cossos de seguretat en cas que fos necessari.

No ha estat així. Entre clients que encara intentaven fer-hi una darrera consumició i turistes amb curiositat, personal i responsables del local han buidat l'espai durant el matí. Coixins, vaixella, electrodomèstics, botelles d'alcohol, llums, para-sols i molta pressa, ja que el termini per buidar el local acabava aquest dijous a les 14 hores, moment en què agents de l'Autoritat Portuària han fet efectiu el tall de subministrament.

La concessió d' Insula Avantia, l'empresa que gestionava el Nassau, va caducar l'any 2014, però se'ls va anar permetent l'explotació a través d'autoritzacions fins al desembre passat. L'1 de febrer es va iniciar l'expedient sancionador i aquesta setmana el desallotjament s'ha fet efectiu.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF