19 activitats culturals per gaudir aquest cap de setmana

Solnegre

XXIV Festival de Música de Bunyola

Nova proposta emmarcada en el XXIV Festival de Música de Bunyola i en el cicle Cultura en Xarxa, del Consell Insular de Mallorca. El conjunt Solnegre, format per S. Cardoso, L. Climent a les veus, E. García a la guitarra i Ferran Pisà a la tiorba, interpretarà La Villanella, de Giovanni Girolama Kapsberger. El festival té concerts programats fins a principi de desembre. Dia 25 de novembre el quartet de saxòfons ArYes Quartet oferirà un concert dels clàssics d’avui. I dia 2 de desembre el saxofonista M. Lluc López i la pianista Suzanne Bradbury interpretaran peces de Creston, Debussy, Milhaud i Glazunov. Tots els concerts són en diumenge, a les sis i mitja del capvespre.

Teatre Municipal de Bunyola. Diumenge, 18 de novembre, a les 18.30 h. 5 i 10 euros.

The New Raemon, The Wheels i Redbellion DJ Set

Psicodèlia i rock alternatiu

Els catalans de The New Raemon arriben a Lloseta després de la seva darrera visita d’ara fa dos anys. Ara torna la banda completa per presentar el seu darrer disc Una canción de cuna entre tempestades. Els acompanyaran la banda mallorquina The Weels i Redbellion, que s’encarregarà de concloure la festa.

Teatre de Lloseta (carrer del Pou Nou, s/n). Dissabte 17 de novembre a les 21.30 h. 15 euros.

Sudafricaneando

Montenegro

El grup manacorí Montenegro torna als escenaris. La banda que es va donar a conèixer amb cançons com Que caray i Para bailar reprèn la seva carrera musical amb la seguretat que donen els anys d’experiències musicals que han viscut per separat els membres del grup. En un espectacle en què els seus temes han madurat, els sis integrants de la formació oferiran un repàs dels seus dos treballs discogràfics i alguna altra sorpresa.

Teatre de Manacor (avinguda del Parc, s/n). Dissabte 17 de novembre a les 20. 30 h. 7 euros.

Va de sarsuela 2

Concert líric

Segona entrega d’un concert líric que l’any passat va rebre l’acollida entusiasta del públic. Una posada en escena minimalista i suggerent per a una única protagonista: la sarsuela. Dues veus i un piano fan un recorregut musical i teatral per aquells títols i pàgines cabdals del nostre gènere líric. Visitaran el Nàpols de La canción del olvido, la Venècia de La dogaresa, el Canigó de Cançó d’amor i de guerra, i el Madrid de La revoltosa. També s’hi veuran les subtileses de La generala i La viuda alegre, i la flaire camperola d’El cantar del arriero.

Teatre Principal de Maó (costa Deia, 40). Dissabte 17 de novembre a les 19 h. A partir de 12 euros.

Karaoke Band

Un micròfon per a tothom

El club de jazz més popular del Port de Ciutadella ha organitzat un capvespre de karaoke obert a tothom. El públic podrà cantar la cançó escollida i la banda Karaoke Band l’acompanyarà.

Bar Jazzbah (Pla de Sant Joan, 4. Ciutadella). Dissabte 17 de novembre a les 19 h. Gratuït.

Narco i Nolo

Rap, metal i trash

Narco és una banda que mescla rap, metal i trash amb cançons denúncia. Presentarà el seu darrer disc, Espichufrenia a la sala Es Gremi, de Palma. L’acompanyarà la banda mallorquina de rock Nolo, que aprofitarà també per presentar el seu darrer disc, Veneno.

Sala Es Gremi (Gremi de Porgadors, 16. Palma). Dissabte, 17 de novembre, a les 21.30 h. 18 euros.

Perro i Bilo

Aniversari de ‘Notodoesindie’

El programa radiofònic de Notodoesindie que s’emet a BN Ràdio celebrarà aquest dissabte el seu quart aniversari al centre cultural de Casa Planas. Ho farà amb l’actuació de dues bandes singulars. Bilo és un grup mallorquí que experimenta amb el rock psicodèlic i té un directe molt bo. Els reconeguts murcians Perro els seguiran i presentaran el seu darrer disc Estudias Navajas. La festa conclourà amb els DJ d’aquest programa radiofònic.

Casa Planas (avinguda de Sant Ferran, 21. Palma). Dissabte, 17 de novembre, a les 20 h. 10 euros.

Escola de Música d’Artà

Festes de Santa Cecília

Els alumnes de l’Escola de Música d’Artà oferiran un concert amb temes diversos per celebrar la festivitat dels músics, santa Cecília.

Teatre d’Artà (carrer de Ciutat, 1). Dissabte 17 de novembre a les 20.30 h. Gratuït.

Jam Session amb Tolo Grimalt

Música dels setanta, vuitanta i noranta

El reconegut músic mallorquí Tolo Grimalt oferirà aquest diumenge un concert amb música dels setanta, vuitanta i noranta. Ho farà acompanyat del baixista José Sánchez, el bateria, veu i solista Nico Soto i als teclats Pedro Sánchez.

Shamrock Palma (avinguda de Gabriel Roca, 3.Palma). Diumenge 18 de novembre a mitjanit. Gratuït.

Solnegre

24è Festival de Música de Bunyola

Nova proposta emmarcada en el 24è Festival de Música de Bunyola i en el cicle Cultura en Xarxa, del Consell Insular de Mallorca. El conjunt Solnegre format per S. Cardoso, L. Climent a les veus, E. García a la guitarra i Ferran Pisà a la tiorba interpretaran peces del músic Villanelle de Kapsberger.

Teatre Municipal de Bunyola. Diumenge, 18 de novembre, a les 18.30 h. A partir de 5 euros.

Orquestra Lauseta

amb Joana Rosselló

L’Orquestra Lauseta està formada per dotze músics residents, dotze instrumentistes de corda dirigits per Xisco Amengual. Oferiran un concert que inclourà la presència de la guitarrista Joana Rosselló.

Auditori de Porreres (carrer d’en Cerdà, 21). Diumenge, 18 de novembre, a les 19 h. 7 euros.

DJ Lab Experiment

Rock dels seixanta

El bar musical de la Llotja Agua Bar acollirà un concert del cantautor Jaume Ferrer que oferirà versions dels millors èxits del rock dels seixanta fins ara. A més, l’establiment oferirà copes gratis als clients que juguin a cara o creu amb el propietari.

Agua Bar (carrer de Jaume Ferrer, 6. Palma). Dilluns, 19 de novembre, entre les 19 h i les 22.30 h. Gratuït.

Teatre de Barra

Cinc propostes

El teatre Mar i Terra acollirà la 13a edició del Teatre de Barra que durà a l’escenari cinc propostes teatrals sobre Addiccions. La final serà aquest dissabte.

Teatre Mar i Terra (carrer de Sant Magí, 89. Palma). Dissabte 17 a les 20.30 h. A partir de 12 euros.

‘Peccatum’

Produccions de Ferro

El reconegut actor Toni Gomila que recentment ha estrenat Rostoll cremat presenta aquest cap de setmana una de les seves darreres propostes juntament amb l’actriu Catalina Florit. Peccatum és un espectacle que recull el costat més luxuriós de la cultura popular mallorquina. Pornorondalles, rondalles verdes, rondalles pecadores, fragments de contes recollits per mossèn Alcover i presentats en clau d’humor.

Teatre de La Unió (avinguda del Tren, 1. Son Servera). Diumenge 18 de novembre a les 19 h. 10 euros.

Soy Somos

Teatre per la igualtat

El Teatre Social Itinerant Soy Somos presentarà una funció de teatre per a la igualtat de gènere i la diversitat cultural.

Sala Delirious (carrer de Mateu Enric Lladó,12. Palma). Diumenge, 18 de novembre, a les 18 h. Gratuït.

‘El llac dels cignes’

Russian Classical Ballet

La reconeguda companyia Russian Classical Ballet dirigida per la ballarina Evgeniya Bespalova presenta una nova producció de l’obra El llac dels cignes, el conte de fades amb música del compositor rus Piotr Ílitx Txaikovski i estructurat en quatre actes que s’ha convertit en un clàssic de la dansa.

Auditori de Manacor (passeig del Ferrocarril, s/n). Dissabte 17 de novembre a les 19.30 h. 30 euros.

Dani Martínez

Festival Fes Jajá

L’humorista Dani Martínez és un dels còmics més populars de l’escena actual i actuarà aquest dissabte al Trui Teatre en el marc del Festival Fes jajá.

Trui Teatre (camí de Son Rapinya, 29. Palma). Dissabte 17 de novembre a les 21 h. 22 euros.

‘Matances i porquejades’

Glosada popular

Al Bar Centro de Sant Joan es farà aquest dissabte una glosada popular sota el títol Matances i porquejades. Mallorquines i menorquins es diran el nom del porc i cantaran les gloses més enginyoses i picants.

Bar Centro (plaça del Rei Joan Carles I. Sant Joan). Dissabte, 17 de novembre, a les 20 h. Gratuït.

Los Ilusionistas

Màgia i il·lusionisme

La formació Los Ilusionistas presenten un xou de màgia en format americà ple d’efectes que desafiaran la lògica i la gravetat.

Auditòrium (passeig Marítim, 18. Palma). Dissabte 17 a les 19 h. 32 euros.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF