Myrczek i Tomaszewski clausuren l’Aternatilla Jazz 2018

El concert és aquest dissabte a les 20.30 h a Llucmajor

L’Alternatilla Jazz tanca la programació amb un duo compost per dos joves i carismàtics músics polonesos, Wojciech Myrczek (vocalista) i Pawel Tomaszewski (pianista). Entre ells es produeix un interessant i ambiciós diàleg musical no exempt d’un important toc d’improvisació que es podrà veure aquest dissabte a les 20.30 h a Llucmajor, a l’església de Bonaventura. El seu repertori es basa fonamentalment en el jazz i el pop estàndards, que adquireixen amb la seva reinterpretació, una nova categoria sònica, diversificant textures i harmonies, plenes de classe i elegància.

Myrczek és un intèrpret d’una excel·lent capacitat vocal amb un ampli vocabulari de possibilitats, des de la dolçor del 'crooner' fins a la improvisació a l'estil 'scat', inclòs amb la imitació vocàlica de les frases de baix. Tomaszewski té un molt personal i intrèpid estil interpretatiu, s’atreveix amb tota classe d’innovació i canvis en les melodies, els acords i fins i tot amb el tempo, un estil arriscat amb un resultat que captiva.

En el 2014 varen publicar el seu primer àlbum, 'Love Revisited', que va tenir una excel·lent acollida entre el públic i la crítica tant a Polònia com a la resta d’Europa, i que els ha duit a actuar a grans auditoris de tot el món, com el Conservatori de Sant Petersburg, el Bird’s Basement de Sidney, el Roma Theater de Varsòvia o l’Institut Finlandais de París. Amb aquest projecte també han actuat a grans festivals com Montreux Jazz Festival a Suïssa, Bielska Zadymka Jazzowa, Lodz Philharmonic Festival Colors a Polònia, Sofia Jazz Peak Festival a Bulgària i Celje International Jazz Festival a Eslovènia.

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF