Antonio Serrano quartet, a la darrera setmana d’Alternatilla Jazz

El concert és aquest dijous a les 20.30 h al teatre Xesc Forteza

El festival Alternatilla Jazz presenta Antonio Serrano: un virtuós de l’harmònica i un dels noms més grans en el jazz actual de l'Estat. Dotat d'una facilitat tècnica fascinant i un profund coneixement teòric, Serrano també mostra una enorme versatilitat musical, la qual és fidelment reflectida en el seu gran historial de col·laboracions. La seva harmònica es mou amb la mateixa eficiència en terrenys musicals tan remots com el jazz, flamenc, pop i clàssic. El concert en quartet tindrà lloc aquest dijous a les 20.30 h al teatre Xesc Forteza, a Palma.

Serrano ha compartit escenari amb artistes com Barbara Hendricks i Plácido Domingo, i també amb innombrables orquestres clàssiques a Europa, Wynton Marsalis, Lou Bennet, Toots Thielemans, Vicente Amigo, Clarles Benavent i el gran Paco de Lucía, entre molts d’altres.

La seva trepidant trajectòria li ha valgut per ser premiat amb el Masters of Mediterranean Music en Jazz Flamenco per la seva aportació revolucionària en aquest estil, a més del Grammy Llatí per l’enregistrament del disc ‘Entre dos aguas’ de Paco de Lucía. Podeu consultar la programació de l’Alternatilla Jazz aquí.

EDICIÓ PAPER 13/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF