Agenda Llibres 18/06/2018

El poeta Bernat Nadal presenta 'Camille'

L'artista manacorí dona a conèixer aquest dimecres a les 19 h el seu darrer treball de poesia a la llibreria Lluna

Juanmi Mas
1 min
El poeta Bernat Nadal

PalmaAmb una dilatada carrera poètica, Bernat Nadal donarà a conèixer aquest dimecres el llibre 'Camille' (Pallès Editors) en un acte que presentarà la consellera de Cultura, Fanny Tur, a la lliberia Lluna del carrer General Riera de Palma.

Inclourà la lectura teatralitzada de poemes extrets de l'espectacle 'Camille Claudel', basat en el poemari 'Camille', de Bernat Nadal, organitzat per La Vila Acció Teatral. Hi participaran Xesca Forteza, Helena Girauta, Mercè Rojals, Xisca Rotger i Joana Salas, amb l'acompanyament musical de Tomeu Riera.

Bernat Nadal ha rebut recentment el premi Agustí Bartra de Terrassa per 'Suite de Camille Claudel'. El poeta manacorí, deixeble, entre d’altres, de Miquel Àngel Riera, ha guanyat també el premi Mallorca de poesia per 'La carn que cruix'.

Entre els darrers volums publicats hi ha 'El vestit vermell' i 'Memòria fòssil', dedicat aquest darrer a Miquel Àngel Riera i la seva obra. Nadal, sempre compromès amb la llengua i la cultura catalanes, ha conreat també la narrativa breu, amb 'La part freda del llit', i l’assaig, amb l’obra futbolística 'Raó blaugrana'.

stats