La Fira del Llibre Antic i d'Ocasió arriba a la 12a edició

Restarà oberta al jardí de la Misericòrdia des d'aquest divendres fins al 6 de maig

El centre cultural de la Misericòrdia acollirà demà passat la inauguració de la 12a Fira del Llibre Antic i d'Ocasió de Mallorca. Hi exercirà de pregonera l'escriptora i crítica literària Rosa Planas.

La fira, organitzada pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, es podrà visitar al jardí de la Misericòrdia fins al 6 de maig, segons que ha informat la institució insular en un comunicat.

Divendres, el pregó de l'escriptora Rosa Planas donarà el tret de sortida a la 12a edició del certamen, una cita ineludible per als amants dels llibres antics i descatalogats, que comptarà aquest any amb la participació de sis llibreries especialitzades en llibres d'ocasió de Palma, València, Barcelona i Pamplona.

La fira pretén posar a l'abast dels visitants exemplars de diferents matèries que sovint són difícils de trobar, així com productes editorials de tot tipus, que la converteixen en un esdeveniment singular.

Els visitants podran investigar i cercar entre més de 30.000 llibres de totes les èpoques i temàtiques variades: científics, novel·les, infantils, còmics, cartells, gravats, postals, mapes, pòsters, de cuina, de cinema, d'autoajuda, d'història, d'art i peces de col·leccionisme en general.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF