Pascal Comelade i Max actuen avui al teatre Principal de Palma

És una de les cites més esperades dins el programa del Festival de Poesia de la Mediterrània 

La música de Pascal Comelade i els dibuixos de Max confluiran en el concert que oferirà la sala Gran de teatre Principal avui a les 20 h.

Ivan, Roger i Oriol acompanyaran Pascal Comelade mentre Max dibuixarà les seves historietes al ritme de la música dels "galactismes comeledians".

"Max és com un germà i, quan està en escena amb nosaltres en aquests concerts dibuixats, és el cantant de l'orquestra", assegura Comelade.

A l'escenari, Pascal Comelade i Max posen en acció un superrealisme compartit, on el reggae es converteix en rus, ruleta egípcia, el pianisme bicèfal, el cor d'un gran jardí de delícies que fa que Brueghel, Ernst, Buñuel, Pujols, Marvel, Li Pétomane, Ricard Viñas i Barceló dialoguin entre ells. Aquí, un espectacle de circ amb micos evoca el Kiriki i acròbates japonesos de Segon de Chomon.

Allà, confonent la clara línia de les fronteres, inventen noves geografies imaginàries, on Ceret, Figueres, Mallorca i Barcelona conviuen amb Nova Orleans, la Patagònia i Tombuctú.EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF