Agenda Espectacles 20/08/2018

'Rhümia', l'espectacle de clown, arriba a la Pedrera

La companyia Rhum i Cia portarà al festival Pedra Viva una proposta de teatre familiar

Ara Balears
2 min
Espectacle Rhümia./ PEDRA VIVA

PalmaL’espectacle 'Rhümia' tindrà lloc el pròxim 22 d’agost a les 20 h a la Pedrera de l’Amfiteatre a Lithica, Menorca. Rhum i Cia és la companyia de teatre clown del moment. Els pallassos favorits del Teatre Lliure reben per a cada espectacle que estrenen una gran quantitat de premis. Aquesta peça va guanyar el Gran Premi BBVA al millor espectacle de circ dels premis Zirkòlika 2016, el reconeixement més destacable al treball de les companyies de circ catalanes.

Rhum i Cia. promet sempre bones dosis d’humor, embolcallades de tendresa i emocions tan absurdes com concretes. Imaginades i reals. Desbordants en recursos, empren des de música amb instruments diversos fins a jocs de paraules, així com números gamberros o altres de més clàssics. Els seus espectacles són assequibles per als petits, tot i que no obliden ni deixen indiferents els més grans.

La companyia s’autodenomina “inestable” davant un món que sembla devorar-nos quan toca sortir al carrer i posar-se l’abric de persona digna. Amb les seves propostes, cerquen encendre una espurna en el públic. Així, quan li toqui actuar en allò que anomenen el “món real”, aquest podrà canviar la realitat amb el seu comportament. 'Rhümia' és un cant a l’esperança, a la necessitat de riure i fer riure. Aquí i allà, als que ja en saben i als que en sabien i n’han de tornar a aprendre.

Cal destacar que, per inconvenients logístics, el festival Pedra Viva va haver d’intercanviar la proposta de l’espectacle 'Rhum' per 'Rhümia', dos espectacles diferents de la mateixa companyia.

Les entrades poden adquirir-se en línia a la pàgina web www.pedravivamenorca.com, a la cafeteria Ànima de Ciutadella o a les taquilles de Líthica el mateix dia de l’espectacle.

Cartell Rhümia. / PEDRA VIVA
stats