Mary Lambourne en concert acompanyada per la guitarra de Jordi Tugores

En el cicle Summertime Jazz, a la Fundació Cultural Coll Bardolet, hi sonaran bolero i latin jazz

El divendres dia 24 d'agost a les 21.30 h actuarà Mary Lambourne, acompanyada per la guitarra de Jordi Tugores. En aquesta ocasió, es tracta d'un projecte en què els dos músics han preparat una selecció de cançons que abasten el bolero i el latin jazz. L'actuació s'emmarca en el cicle Summertime Jazz, a la Fundació Cultural Coll Bardolet, una proposta per gaudir de la música a l'aire lliure a les nits d'estiu.

Mary Lambourne és una cantant de veu singular, harmònica i magnètica. El seu contacte amb músics de diferents àmbits li permet concebre la música com un camí amb projecció universal, sempre obert a nous horitzons. Aquest impuls l'ha portat a fer un constant acostament a nous gèneres i estils musicals.

El jazz, la bossa nova, els boleros o el flamenc són alguns dels estils que componen el seu repertori actual. Recentment ha sortit a la llum el seu primer disc, 'Marinero en tierra' (Grupo Disc Medi), en què la mateixa artista ha musicat 15 poemes de Rafael Alberti, acompanyada pels músics Guillem Fullana, Juanan Torandell, Teo Salvà, Félix Rossy, Albert Blasco, Albert Florenza, Lluís Oller i Jordi Tugores.

Jordi Tugores, a més de músic, és enginyer de so. Ha participat en diverses formacions de diferents estils com folk, soul, manouche o salsa i ha treballat amb Miquela Lladó, El Niño Alcalino, Highlands Project, Hortera y Cassette, Caliu i Hot Swingers, entre d'altres. Actualment treballa en el seu estudi Alquímia Records, gravant i produint música tant per a projectes propis com per a altres artistes.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF