Eilen Jewell Band torna a Mallorca en el marc del festival Women don't Wait

El concert de divendres 27 de juliol es farà en un escenari a la platja de Muro

Deu anys després del seu debut a Espanya en el marc del festival Waiting for Waits, Eilen Jewell torna amb la seva banda a Mallorca. En aquesta ocasió participa en el cicle hereu Women don't Wait. Serà dins del programa de festes divendres 27 de juliol, a les 22.30 h en un magnífic escenari sobre la platja de Muro (balneari 1, c. dels Ànecs).

Eilen Jewell ve amb una nova col·lecció de versions de blues i R&B que se sumen a la potent mescla de country clàssic, folk i rock and roll que caracteritza la seva música. Honestedat, confiança i respecte penetren en la música d'Eilen Jewell des de l'edició del seu àlbum de debut 'Boundary County', el 2006.

És complicat classificar el seu estil. S'han usat termes com 'alternative country', rock d'arrels, country negre o música americana. Eilen Jewell parla anglès i també castellà. Una de les cançons del seu àlbum 'Queen of the minor key' es titulava 'Kalimotxo' en referència a la popular beguda espanyola (inspirada pel contacte amb les comunitats d'immigrants bascos a Idaho, la seva ciutat natal).

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF